Watervoorziening

Om het huis van Felistas geschikt te maken voor een opvanghuis voor wees – straat kinderen, is een goede accomodatie nodig.

Het huis moet verbouwd c.q. aangebouwd worden, maar om te beginnen is het van levensbelang dat er schoon, veilig drinkwater is. Vooral kinderen worden ziek als drinkwater is vervuild.

WATERVOORZIENING: 

Dankzij een aanzienlijke gift, kon reeds gestart worden met het uitgraven van een watertank naast het huis, een tank van 12 x 13 en 12 feet diep. Ondanks dat dit handmatig moet worden gedaan, is dit werk bijna klaar en moet het cement aan de binnenkant worden aangebracht. Het geheel wordt afgewerkt met een deksel, zodat het water niet vervuild kan worden. Het water zal worden verkregen vanuit de stad Nakuru, maar ook het regenwater zal worden opgevangen in deze tank.

Met de aanschaf van een waterpomp kan het water worden gedistribueerd naar de verschillende kamers. Met de realisering van dit alles zal er volgens Felistas geen dag meer gebrek aan schoon water zijn voor dit mooie project.

AfdrukkenE-mail