Donateursbrief 2014

Geachte donateur/belangstellende,

Zoals u van ons gewend bent, stellen wij u één keer per jaar op de hoogte van onze projecten in Kenia. Ook dit jaar hebt u ons gesteund en het lijkt ons goed om ook in deze nieuwsbrief onze dankbaarheid te onderstrepen, want zonder uw steun en meeleven kunnen wij geen hulp bieden aan weerloze / kansarme kinderen en mensen die in erbarmelijke omstandigheden moeten leven.

Lees meer

AfdrukkenE-mail

Donateursbrief 2013

Geachte donateur en/of belangstellende,

Voor u ligt de donateursbrief zoals u van ons gewend bent, om u op de hoogte te stellen over ons project in Nakuru – Kenia, of liever gezegd over onze kinderen in “Petah Tikva” – Deur van de hoop. Dankzij uw financiële steun hebben we ook het afgelopen jaar de zorg voor onze kinderen kunnen volbrengen, ondanks dat het leven in Kenia ook steeds duurder wordt.

Lees meer

AfdrukkenE-mail

Donateursbrief 2012

Geachte donateur en/of belangstellende,

Het is alweer een jaar geleden dat wij door middel van onze donateurbrief u op de hoogte stelden van “Mother children Home” te Kapedo, ons project in Nakuru – Kenia. Wij willen u ook nu weer informeren over het wel en wee van onze kinderen in “Petah Tikva” – Deur van de hoop.

Lees meer

AfdrukkenE-mail

Donateursbrief 2011

Geachte donateur en belangstellende,

Dit zijn de kinderen van “Petah Tikva” in Kenia, het tehuis waarin zij mogen wonen, dankzij de financiële steun van u. Van links naar rechts ziet u Nickson, Marleen, Brian, Anna, Anthony, Gladys, Mary, Lydia, Anna en Amos.

Lees meer

AfdrukkenE-mail